Om oss

Välkommen till SM2023 – din digitala knutpunkt för allt som rör djur och älgjakt. Vi är ett passionerat team av djurälskare och erfarna jägare som har kommit samman för att dela med oss av våra äventyr, insikter och tips kring en av de mest traditionella och respekterade jaktdisciplinerna i Sverige.

Vår resa började med en gemensam kärlek till den svenska naturen och dess rika djurliv. Genom åren har denna kärlek växt till en blogg där vi nu kan dela med oss av våra erfarenheter, från spännande jakthistorier till djupgående artiklar om djurs beteenden och de bästa strategierna för en hållbar och etisk jakt.

På SM2023 strävar vi efter att skapa en plattform där både nybörjare och erfarna jägare kan hitta värdefull information, bli inspirerade och lära sig mer om den ädla konsten att jaga med respekt för naturen och dess invånare. Vi tror starkt på vikten av att bevara vår vilda fauna och deras habitat, och genom vår blogg vill vi främja en jaktetik som speglar denna övertygelse.

Följ med oss på denna resa där varje spår och varje skogsstig leder till nya upptäckter och äventyr. SM2023 är inte bara en blogg, det är en gemenskap där vi tillsammans kan dela vår passion för djur och jakt. Välkommen till vår värld, där varje artikel och berättelse för oss närmare naturen och dess magnifika skapelser.